De Shantala babymassage is een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s. Een vrouw uit India, genaamd Shantala, masseerde elke dag haar kindje op een warme liefdevolle manier wat enorm de band tussen moeder en kind versterkte. Wetenschappers ontdekten dit en zo ontstond de officiële Shantala babymassage.

Belangrijke uitgangspunten van deze massage zijn liefde, aandacht en ontspanning. Het is een eenvoudige manier van masseren die iedereen kan leren. Het is voor zowel ouders als het kindje een mooie moment van liefde en aandacht door even met volle aandacht met je kindje bezig te zijn. Even weg uit ons gehaaste leventje. Daarnaast heeft het vele positieve effecten voor je kindje. Zo kan het de slaap verbeteren en krampjes verhelpen of voorkomen.

De geleerde massagetechnieken kunt u thuis ook toepassen op uw kindje. De gebruikte oliën kunt u bij ons kopen of online in onze webshop. De oliën zijn op natuurlijke basis.

Deze massage kunt u ook combineren met een float sessie zodat u en uw kindje compleet verwent worden. Kijk bij onze arrangementen naar float + massage voor deze complete ervaring!

BOEK NU